Siirry sisältöön
Tapahtumassa

Koe Golfmessut!

Golfmessuilla pääset kokeilemaan huippumerkkien mailoja rangella ja testaamaan puttereita puttialueella. Aloita golf -alue tarjoaa vastaukset aloittelijoille, ja verkkokaupassa on tarjolla pelioikeuksia, green feet ja majoituspaketteja kotimaan golfkentille.


Golfmessujen rangella pääsee jälleen kokeilemaan huippumerkkien mailoja – löydä itsellesi oma suosikki!

Tule Golfmessujen rangelle parantamaan lyöntejäsi, hiomaan tekniikkaa, valitsemaan itsellesi sopivimmat mailat ja testaamaan eri merkkejä. Viime vuonna mukana oli mm. Wilson, Titleist, Srixon, Mizuno, Cobra, Callaway, Ping ja TaylorMade. Range on erityisen hyödyllinen pelaajille, jotka haluavat parantaa lyöntitekniikkaansa ja löytää omaan pelityyliin sopivat mailat asiantuntijoiden johdolla. Golfmessujen rangella voit myös viettää aikaa yhdessä muiden pelaajien kanssa, jakaa vinkkejä ja nauttia golfin harrastamisesta rennossa ympäristössä.

Golfmessujen puttialue

Tule harjoittelemaan oman lähipelin tarkkuutta! Alue toteutettiin 2024 yhdessä Nordic Turfin kanssa. Alueella pääset testaamaan puttereita ja harjoittelemaan oman lähipelin tarkkuutta.


Aloita golf -alue kutsuu koolle ne, jotka eivät vielä ole täysillä hurahtaneet, mutta joilla kiinnostusta lajia kohtaa saattaa löytyä.

 Miten aloittaa, missä aloittaa, miten päästä alkuun –vastaukset näihin kysymyksiin löytyvät messujen Aloita golf -alueelta. Tänä vuonna Aloita golf -alueella pääsee myös lyömään täyttä svingiä simulaattoriin

Golfmessujen ohjelma julkaistaan lähempänä tapahtumaa!🏌️